Θέλει Ραντούλιτσα ο Τζόρτζεβιτς!

Θέλει Ραντούλιτσα ο Τζόρτζεβιτς!

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού και ήδη τα μεταγραφικά σενάρια ξεκίνησαν, αφού σύμφωνα με τον τύπο της Σερβίας θέλει να φέρει μαζί του τον.. θηριώδη Μίροσλαβ Ραντούλιτσα!



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η επικείμενη επισημοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του τριφυλλιού από τον “Σάλε” έχει προκαλέσει… φρενίτιδα στην πατρίδα του 47χρονου προπονητή, που αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές μπασκετικές προσωπικότητες – και όχι μόνο – της χώρας του.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια σχετικά με ενδεχόμενους μεταγραφικούς στόχους του Σάσα Τζόρτζεβιτς για τον Παναθηναϊκό με το όνομα του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (27χρ., 2,13μ.) να ακούγεται εντονότερα.

Βλέπετε, ο θηριώδης σέντερ πραγματοποίησε, ίσως, τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του υπό τις οδηγίες του εν δυνάμει νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού στο περσινό Παγκόσμιο κύπελλο, όπου η Σερβία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, με αυτόν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, μετρώντας σε 9 αγώνες 13,4 πόντους και 4,6 ριμπάουντ.

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσίευμα του “eurobasket.com” ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα βρίσκεται ήδη στο στοχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News