Ορκίστηκε ο Ζέκα- Οι πρώτες του αντιδράσεις
Ο Κάρλος Ζέκα είναι και με τη βούλα Έλληνας, αφού ορκίστηκε πριν λίγο και πλέον μπορεί να αγωνίζεται με την Γαλανόλευκη.
Η ορκωμοσία έλαβε χώρα στην περιφέρεια Αττικής στην Παλλήνη.
Σε όποιον μιλούσε δήλωνε πολύ χαρούμενος με αυτήν την εξέλιξη και τους έλεγε ότι εχει επικοινωνήσει με τον Σκιμπε αλλα αυτη τη στιγμή δεν σκέφτεται την Εθνική.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Ο Μίχαελ Σκίμπε περίμενε πως και πως την Ελληνοποίηση του Ζέκα, αφου είχε εκφράσει πολλές φορές ότι θέλει τον 28χρονο μέσο στην Εθνική ομάδα.
Όπως όλα δείχνουν ο Γερμανός θα καλέσει τον Ζέκα για το προσεχές παιχνίδι της Εθνικής με την αντίστοιχη του Βελγίου, στις 25 Μαρτίου, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει πολλές φορές ότι δεν βλέπει την ώρα να φορέσει την φανέλα με το Εθνόσημο και ότι είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τον ίδιο.
ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ CHAMPIONS LEAGUE
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Γκος κίνησε τη διαδικασία με σφοδρή επιθυμία να πάει στον Παναθηναϊκό»
- Γιαννακόπουλος: «Έληξε. Χάσαμε... Κάποιοι θα παρακαλάτε να μην είχε σφυρίξει το τέλος»
- «Θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Γκραντ» - Τα δεδομένα για άλλη αλλαγή στο ρόστερ
- Οι δύο λέξεις του Πουαριέ μετά τη μεταγραφή Φρανσίσκο στον Παναθηναϊκό
- Υπέγραψε ο Φρανσίσκο στον Παναθηναϊκό - Πότε η ανακοίνωση