Πιθανή αναβολή για την 4η αγωνιστική
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η ενδεχόμενη αδυναμία της αστυνομίας να καλύψει τις ανάγκες των ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League θέτει σε άμεσο κίνδυνο την διεξαγωγή της αγωνιστικής αυτής.
Αρκετά πιθανό είναι η 4η αγωνιστική της Super League, που πέφτει πάνω στις εκλογές, να οδηγηθεί σε αναβολή. Έχει ήδη διαρρεύσει η πληροφορία για την σοβαρή πιθανότητα η αστυνομία να δηλώσει αδυναμία να καλύψει τις ανάγκες ασφαλείας των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής, ακόμα και εάν αυτή μοιραστεί σε Σάββατο και Δευτέρα.
Η Λίγκα από μέρους της τονίζει πως ακόμα περιμένει την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας και πως τα πάντα θα ξεκαθαριστούν στο Δ.Σ. και την έκτακτη Γ.Σ. της Παρασκευής, χωρίς όμως να αποκλείει την αναβολή της 4ης αγωνιστικής. Την Παρασκευή βέβαια πρόκειται να αποσαφηνιστούν και πολλά άλλα θέματα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βγήκε το υπογκρούπ στο Conference: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: «Ναι» σε πώληση του Τσιριβέγια, ο λόγος
- Τα σκάει για Λιβάι Γκαρσία: Τόσα χρήματα δίνει στη Σπαρτάκ ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η απόφαση για Πελίστρι
- Podcast Ουρμπόνας: «Βάζω 10 στον Παναθηναϊκό μόνο και μόνο για αυτή την κίνηση»