Τα παιδιά του Τζόρτζεβιτς και οι... επιστροφές

Τα παιδιά του Τζόρτζεβιτς και οι... επιστροφές

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού, οι Σέρβοι άρχισαν να παραθέτουν ονόματα παικτών που θα μπορούσαν να του κάνουν “κλικ”.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Προφανώς εστίασαν την προσοχή τους σε γηγενείς παίκτες, με τους οποίους είτε έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν είτε διατηρεί άριστες σχέσεις. Κάπως έτσι προέκυψαν οι περιπτώσεις τον Ζόραν Ερτσέγκ και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ και διεκδικεί ένα μεγάλο συμβόλαιο, ως αποτέλεσμα όσων έκανε φέτος με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας. Κάπου εδώ να σας θυμίσουμε πως στην Euroleague μέτρησε 15 πόντους (με 38.8% στα τρίποντα), 4.3 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Για αμφότερους όμως μοιάζει αρκετά μακρινό -τούτη την ώρα- να έρθουν στον Παναθηναϊκό. Απλά αναφέρουμε το παραπάνω ως ένα από τα σενάρια που “δημιουργούνται” στη Σερβία, κι έχουν να κάνουν με την πρόθεση του “Σάλε” να πάρει μαζί παίκτες από τη χώρα του.

Από την άλλη, υπάρχει δεδηλωμένο ενδιαφέρον για τον Νικ Καλάθη, ενώ το αυτό ισχύει για τον Στεφάν Λάσμε. Όσον αφορά τον πρώτο, όλα θα εξαρτηθούν από το τι συμβόλαιο θα βρει (αν βρει) στο ΝΒΑ. Αν δεν τον καλύψει κάποια περίπτωση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τότε θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ευρώπη, με το “τριφύλλι” να είναι διατεθειμένο να κάνει την υπέρβαση στο μπάτζετ προκειμένου να τον δει ξανά στα πράσινα. Τέλος, η περίπτωση του Γκαμπονέζου σέντερ είναι πιο απλή, αλλά σε αρκετά πρώιμο στάδιο ακόμη -σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαφές των δύο πλευρών.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News