Δεν το πιστεύουν για Κλωναρίδη
O Βίκτωρας Κλωναρίδης έχει έρθει ως δανεικός, από την Λάνς στον Παναθηναϊκό και μέσα στο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του.
Η πορεία του 24χρονου επιθετικού, έχει τραβήξει την προσοχή από τους Γάλλους που δεν το πιστεύουν.
Ο Κλωναρίδης μετράει 4 γκολ σε 7 αναμετρήσεις με την πράσινη φανέλα και έχει κάνει αρκετές γαλλικές ιστοσελίδες να αναφερθούν στο όνομα του.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Στην Λανς ο Βίκτωρ δεν είχε πάρει αρκετές ευκαιρίες και έτσι δεν μπόρεσε να δείξει τι μπορεί να προσφέρει.
Με τις τωρινές του εμφανίσεις πάντως, ίσως βάζει σε δεύτερες σκέψεις τους Γάλλους, με τον Παναθηναϊκό να μην θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τον Κλωναρίδη από το ρόστερ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Γκος κίνησε τη διαδικασία με σφοδρή επιθυμία να πάει στον Παναθηναϊκό»
- Γιαννακόπουλος: «Έληξε. Χάσαμε... Κάποιοι θα παρακαλάτε να μην είχε σφυρίξει το τέλος»
- «Θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ο Γκραντ» - Τα δεδομένα για άλλη αλλαγή στο ρόστερ
- Οι δύο λέξεις του Πουαριέ μετά τη μεταγραφή Φρανσίσκο στον Παναθηναϊκό
- Υπέγραψε ο Φρανσίσκο στον Παναθηναϊκό - Πότε η ανακοίνωση