Νέα συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός, ετοιμάζεται να προσφέρει νέα συμβόλαια σε νεαρούς παίκτες που εντυπωσιάζουν φέτος με το “τριφύλλι”.
Η εξασφάλιση άδειας και η πληρότητα του “πράσινου” φακέλου που θα κατατεθεί στην Επιτροπή Αδειοδότησης στο τέλος του μήνα, είναι αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα όλων στον Παναθηναϊκό.
Όλες οι κινήσεις της επόμενης σεζόν κρίνονται από την άδεια, ενώ ο Νίκος Λυμπερόπουλος, διευθετεί τη συγκεκριμένη περίοδο θέματα πρώην παικτών και μάνατζερ.
Επίσης, προσπαθεί να έρθει σε επαφές με παίκτες που είναι σημαντικοί και να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους.
Δύο εξ αυτών, είναι οι Ευαγγέλου και Χατζηγιοβάνης, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το 2018 και πάντες στον Παναθηναϊκό θέλουν να τους δουν για περισσότερα χρόνια στην ομάδα.
Δείτε τα καλύτερα προγνωστικά της Ημέρας.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Όλα τούμπα! Ο Γιαμπουσέλε άλλαξε τις αποδόσεις για τη EuroLeague
- Παναθηναϊκός: Με υπομονή για το... colpo grosso στο «8»!
- Η πίεση για Όσμαν, η στάση του παίκτη και του Παναθηναϊκού
- Πώς θα είναι οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού, πότε κάνουν... ντεμπούτο
- Παναθηναϊκός: Οι 5 παίκτες που κέρδισαν πόντους με Νίστρουπ