Τους έκανε «πλάκα»!

Τους έκανε «πλάκα»!

Με τον Γιώργο Παπαγιάννη να κάνει ότι θέλει στην ρακέτα (16 π., 16 ριμπ., 5 κοψ), η Εθνική Εφήβων πήρε την νίκη με 83-55 απέναντι στην Νότιο Κορέα, στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με τον νεαρό σέντερ του Παναθηναϊκού, να κάνει ότι θέλει στους αντιπάλους του, η Εθνική ομάδα των Εφήβωνκατάφερε να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Με πολύ καλή εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι και με όπλο την ρακέτα, η Εθνική από την αρχή του αγώνα πήρε το προβάδισμα, το οποίο και τελικά κράτησε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Εκτός από τον Παπαγιάννη που όπως είπαμε σημείωσε 16 πόντους με 8/8 δίποντα και μάζεψε και 16 ριμπάουντ, αρκετά καλός ήταν και ο Μιχάλης Λούντζης. 

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 28-36, 41-56, 55-83

Νότια Κορέα (Κιμ): Κουόν, Μπιεόν 4, Γιου 6, Ζανγκ, Γιαννκγ, Γεόν 20, Παρκ 5, Σονγκ 16, Κιμ, Γιανγκ Χ, Κιμ 2, Λι 2

Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Τολιόπουλος, Λούντζης 5, Κώττας 10, Ντόρσεϊ 11, Μήτογλου 12, Μουράτος 4, Σκουλίδας 4, Τσαλμπούρης 12 (5ασ.), Μπιλλής 4, Σταμάτης 5, Παπαγιάννης 16 (16 ριμπ.)


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber