Παραδέχτηκαν ότι ήθελαν τον Μπεργκ!

Παραδέχτηκαν ότι ήθελαν τον Μπεργκ!
Παραδέχτηκαν ότι ήθελαν τον Μπεργκ!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Βενσά Λεμπρούν, παραδέχθηκε πως ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ο πρώτος στόχος του Μίτσελ για την επίθεση της Μαρσέιγ, όμως ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να δώσει τον Σουηδό άσο. 


Για την υπόθεση Μπεργκ μίλησε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Μαρσέιγ, Βενσά Λεμπρούν, ο οποίος ανέφερε ότι ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν η επιλογή του Μίτσελ, ωστόσο το «τριφύλλι» είπε «όχι» για την μεταγραφή.

«Όλα είχαν συμφωνηθεί για να αγοράσουμε τον Μάτρι. Όμως το προφίλ του δεν ταίριαζε στα πλάνα του προπονητή. Ο προπονητής μας (σ.σ. ο Μίτσελ) απέρριψε τον Αντεμπαγιόρ, επίσης. Σε αντίθεση, του άρεσε πολύ ο Μάρκους Μπεργκ, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να τον πουλήσει. Τελικά, καταλήξαμε στην επιλογή του Μπεν Γιεντέρ», ήταν τα λόγια του προέδρου της Μαρσέιγ στην Le Parisien.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber