Πρώτος στόχος το ΝΒΑ για Ραντούλιτσα!
Τούρκοι και Σέρβοι έγραψαν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, τονίζοντας ωστόσο πως προτεραιότητα του Σέρβου είναι να αγωνιστεί στο NBA.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο 27χρονος σέντερ φαίνεται πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Μακάμπι, ενώ υπάρχουν επαφές και με ομάδες από το NBA, καθώς προτεραιότητα του παίκτη είναι το να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.
Παράλληλα ο μάνατζερ του παίκτη, Ντράγκαν Ντέλιτς σε δηλώσεις του στην σέρβικη ιστοσελίδα, «novosti.rs» αποκαλύπτει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και τονίζει πως είναι νωρίς ακόμα για κάποια απόφαση.
«Μιλάμε με μερικές από τις δυνατές ομάδες της Ευρωλίγκας. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς να πούμε ονόματα», δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Ντέλιτς και πρόσθεσε:
«Αν και ο Μίροσλαβ έκανε ένα διάλειμμα μηνών, όπου αγωνιζόταν στο πιο δυνατό πρωτάθλημα του κόσμου (σ.σ. NBA), θέλει να αγωνιστεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού πάλι και γι’ αυτό υα ταξιδέψει στις ΗΠΑ την 1η Ιουλίου για να μιλήσει με μερικές ομάδες».
Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε γι’ αυτό, από τη στιγμή που θα έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Ο Μίροσλαβ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα από τη σύζυγο του Γκραντ: «Δεν μπορούμε να χαρούμε ούτε τη νίκη!» (vid)
- «Σφαγή» στην OPAP Arena: Πεντακάθαρο φάουλ στον Τεττέη πριν το γκολ του Γιόβιτς
- Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες κατέστρεψαν το σύστημα» - Οι δηλώσεις στη Συν. Τύπου (vid)
- Άφωνος ο Αταμάν: Μπροστά ο ΠΑΟΚ από το -21 κόντρα στον Παναθηναϊκό! (vid)
- Αντίνο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την άφιξή του - Τι είπε για Αλαφούζο και Ταμπόρδα
