«Ήρθα σε μεγάλο σύλλογο»

«Ήρθα σε μεγάλο σύλλογο»

Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ράσμους Θελάντερ που δήλωσε ενθουσιασμένος από την προοπτική η οποία ανοίγεται μπροστά του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Δανός αμυντικός ήρθε στη χώρα μας με μόλις μία βαλίτσα καθώς θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα επικυρώσει την μεταγραφή του στο «τριφύλλι» κι εν συνεχεία θα αναχωρήσει για την πατρίδα του με σκοπό να επιστρέψει Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και ήρθα για έναν μεγάλο σύλλογο. Θα δω τους ανθρώπους της ομάδας και θα πούμε περισσότερα τις επόμενες ώρες», ενώ στην ερώτηση για το αν μίλησε με τον Ρενέ Χένρικσεν, είπε: «Ναι, εννοείται. Είμαστε στην ίδια ομάδα, την Άαλμποργκ. Θεωρείται μεγάλος παίκτης στην χώρα μου και με έχει ενημερώσει», είπε ο Θελάντερ αρχικά και προσθεσε: « Ο Παναθηναϊκός ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος που παίζει στο Champions League. Έχει μεγάλη ιστορία και θερμούς οπαδούς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τους συμπατριώτες του που έχουν παίξει στο «τριφύλλι», είπε: «Γνωρίζω ποιοι άλλοι έχουν παίξει στην ομάδα, αλλά πρώτα να τελειώσει η μεταγραφή και θα τα πούμε όλα μετά».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News