Νέο σενάριο για Σπάχιτς
Ο Εμίρ Σπάχιτς κυκλοφορεί ακόμα… ελεύθερος και κατ’ επέκταση συνεχίζονται τα σενάρια για το μέλλον του. Σενάρια που έχουν (και) ελληνικό φόντο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στη Βοσνία, ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός είπε «όχι» σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ολυμπιακό, αλλά συνεχίζει να είναι σε συζητήσεις με τη Χέρτα, τον Παναθηναϊκό, την Μπεσίκτας, την Αϊντραχτ και τη Σάλκε.
Το σενάριο για το «τριφύλλι» δεν έχει βάση, δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός έχει τονίσει σε όλους τους τόνους πως «δεν τίθεται, πλέον, θέμα Σπάχιτς».
Ο Βόσνιος στόπερ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει θέσει ως προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga ή την Primera Division.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή