Φουλ για Ολλανδία οι «πράσινοι»
Μια απ’ τις τελευταίες προπονήσεις τους επί ελληνικού εδάφους, προτού φύγουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. «Σόλο» οι Εσιέν και Στιλ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του, προτού φύγει για το βασικό στάδιο αυτής, με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί χθες.
Ο Γιάννης Αναστασίου, όπως αναμενόταν, είδε τον Λουκ Στιλ να κάνει ξανά ατομικό πρόγραμμα (λόγω της οξείας οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί και που θα τον αφήσει εκτός για 2-3 μέρες), ενώ και ο Εσιέν ακολούθησε το προγραμματισμένο δικό του πρόγραμμα.
Οι υπόλοιποι πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ενδυνάμωσης.
Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο Oosterbeek, το διάστημα 3-12 Ιουλίου και εκεί θα αντιμετωπίσει σε φιλικά ματς (τηλεοπτική κάλυψη απ’ τη NOVA) τις Αρνεμ, Κλαμπ Μπριζ και Αγιαξ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαμπράκος: «Ο Μπενίτεθ δεν ήθελε 6άρι και 8άρι - Ο ρόλος του Μπαλντίνι» (vid)
- Κοβάσεβιτς για Γιάγκουσιτς: «Είμαι απογοητευμένος - Ήθελα να τον φέρω!» (pic)
- Ο Χεζόνια πήρε «μεταγραφή» και δίνει... τροφή στα σενάρια!
- Ξέσπασε ο Φρουρός: «Γι' αυτό που μας συμβαίνει... ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς» (vid)
- «Ο Σάριτς μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί»
