"Μηδαμινή η στήριξη της Ομοσπονδίας"

"Μηδαμινή η στήριξη της Ομοσπονδίας"

"Μηδαμινή η στήριξη της Ομοσπονδίας"


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λίγο πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης, στο Λας Βέγκας, ο Βλαδίμηρος Ματίας μιλάει για την προετοιμασία του αλλά και την μηδαμινή στήριξη της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» :

“Μέσα από δύσκολες συνθήκες πραγματοποιήθηκε η τελική φάση της προετοιμασίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφού οι θερμοκρασίες λόγω του καλοκαιριού ήταν πολύ υψηλές, κάτι που έκανε την προπόνηση ανυπόφορη, αλλά ακόμη ένας λόγος που δυσκόλευε την προετοιμασία μου ήταν η έλλειψη παρτενέρ καθώς οι περισσότεροι θέλουν να εκμεταλλευτούν το καλοκαίρι για τις διακοπές τους. Ωστόσο, καταφέραμε μέσα και από αυτές τις συνθήκες να βγάλουμε εις πέρας το πρόγραμμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευτυχώς που οι συναθλητές μου, της ομάδας του Π.Α.Ο, και ο Τούρκος αθλητής από το Rize, ήταν παρόντες σε όλη την φάση της προετοιμασίας.”

Για την στάση της ομοσπονδίας προς τους αθλητές: “Να τονίσω όμως, ότι η υποστήριξη της Ομοσπονδίας ήταν ελάχιστη ως μηδαμινή, τόσο σε υλική όσο και σε ηθική υποστήριξη, παρ’ότι το προπονητικό πρόγραμμα που είχαμε καταθέσει, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Θάνος, το είχε αρχικά εγκρίνει. Οι δύο προετοιμασίες που πήγα στο εξωτερικό φέτος, τόσο στην Μαδρίτη όσο και στο Ρίζε της Τουρκίας ήταν αποκλειστικά από τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ( οι 5 πρώτοι προκρίνονται) παρ’ότι δεν θα έχω κοντά την προπονήτρια μου που γνωρίζει τις αδυναμίες μου και τα προτερήματά μου, αφού δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια. Μετά λύπης μου καταλαβαίνω πως αν κι έχω τις καλύτερες διακρίσεις των τελευταίων ετών στην κατηγορία των ανδρών, νιώθω ότι η ομοσπονδία με αντιμετωπίζει σαν τον τελευταίο και αν δεν είχα τη στήριξη του συλλόγου μου και της προπονήτριας ίσως να είχα σταματήσει και την πάλη. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο μου και τους συναθλητές μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν.”


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News