«Ήρθα σε ένα μεγάλο Σύλλογο με πολύ παθιασμένους φιλάθλους»
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και με… την βούλα ο Ράσμους Θελάντερ, ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος να παίξει μπροστά στους «παθιασμένους» οπαδούς της ομάδας.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μέχρι το καλοκαίρι θα φορά τα πράσινα! Ο Ράσμους Θελάντερ είναι από σήμερα και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ράσμους Θελάντερ. Ο Δανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος παράλληλα που είμαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού», ήταν τα πρώτα λόγια του Δανού ως παίκτης του Παναθηναϊκού.
«Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσουμε! Ήρθα σε ένα μεγάλο Σύλλογο, με τεράστια παράδοση και πολύ παθιασμένους φιλάθλους, οπότε ανυπομονώ να μπω στο γήπεδό μας για το πρώτο παιχνίδι… Ελπίζω να τα πάω καλά, να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου», κατέληξε.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτό το συμβόλαιο υπογράφει ο Μπόνγκα, τι ισχύει με το NBA out
- Έτσι έγινε το «μπαμ» με Μπόνγκα: Ποιες ομάδες νίκησε ο Παναθηναϊκός
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τις αποχωρήσεις Αταμάν και Σκαριόλο στο συνέδριο προπονητών
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-3
- Ομπράντοβιτς: Η απάντηση στα σενάρια για Χουάντσο και Όσμαν - Τι είπε για Μπόνγκα, Μπατίστ, Διαμαντίδη
