Ποιος κοροϊδεύει ποιον με Σισέ;

Ποιος κοροϊδεύει ποιον με Σισέ;


Αίσθηση προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ αναφορικά με μία πιθανη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Γάλλος σταρ δήλωσε πως επιθυμούσε την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος όσο και ο Γιάννης Αναστασίου δεν ανταποκρίνονταν στις προσπάθειες του διεθνούς ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα δήλωσε πως δεν απάνταγαν καν στο τηλέφωνό του.

Και όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με όσα ήδη γνωρίζαμε…Δηλαδή πως πριν 2 χρόνια ο Σισέ δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό επειδή υπήρχε καλύτερη οικονομικά πρόταση από την Αλ Γκαραφά και πως επίσης φέτος ο λόγος που δεν έρχονταν στην ομάδα μας οφείλονταν καθαρά σε λόγους οικονομικούς και πως ίσως δεν δέχονταν να κάτσει στον πάγκο.

Όπως ανέφερε ο αγαπημένος επιθετικός θα έκανε τα πάντα για να παίξει έστω και ένα παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Δείχνει δηλαδή την τρέλα που “κουβαλάει” για το “τριφύλλι”. Δείχνει πως πέρα από κάθε οικονομικό ή αγωνιστικό όρο θα ήταν διατεθειμένος έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Είπε επίσης πως πριν 2 χρόνια δεν ήρθε στο τριφύλλι, διότι δεν είχαν κανονιστεί κάποιες λεπτομέρειες με την εφορία,σχετικά με κάποιες οφειλές. Αυτές που ο Σισέ έριχνε στην ΠΑΕ και η ΠΑΕ στον Σισέ και τελικά ο Γάλλος τις “πήρε πάνω του” και τις ρύθμισε πριν μερικές μέρες.

Οπότε τελικά ποίος κοροϊδεύει ποιον; Ο Σισέ εμάς ή η διοίκηση εμάς; Προσωπική μου άποψη είναι μάλλον το δεύτερο,γιατί ουδέποτε φάνηκαν ζεστοί στην επιστροφή του Γάλλου στους “πράσινους”…Όσο και αν επί τρία χρόνια τους στηρίζουμε ανιδιοτελώς , παρά τα αρνητικά (πρωτάθλημα, κακή πορεία στην Ευρώπη – φυσικά υπάρχουν και πολλά θετικά) και όσο και αν και οι ίδιοι γνώριζαν τα πολλαπλά οφέλη που θα είχε η επιστροφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό. Τόσο σε επίπεδο διαρκείας, όσο και σε επικοινωνιακό, αλλά και σε επίπεδο ευχαρίστησης των οπαδών.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News