Περιμένει Σάντσεθ, κοντά σε συμφωνία με Βαν Νταμ

Περιμένει Σάντσεθ, κοντά σε συμφωνία με Βαν Νταμ


Την ώρα που εκπνέει η προθεσμία των 48 ωρών προς τον Σέρχιο Σάντσεθ, ο Καταλανός ζητάει αναβολή απάντησης μέχρι την Κυριακή τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό φαίνεται να έχουν έτοιμη εναλλακτική με τον Βέλγο αρχηγό της Σταντάρ Λιέγης, Ζιλ Βαν Νταμ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Σάντσεθ δεν έχει απαντήσει ακόμα στον Παναθηναϊκό και φαίνεται ότι δεν θέλει να πάρει αυτή τη στιγμή την όποια απόφαση. Προφανώς ο Καταλανός περίμενε κάτι καλύτερο από άλλη ομάδα που δεν έχει προκύψει έως τώρα ή περίμενε ότι θα είχε ξεκαθαρίσει η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Ο Σάντσεθ μέσω του ατζέντη του ζητάει από τους Πράσινους να περιμένει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου για να δώσει την απάντησή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Έλληνες θα κρίνουν την απόφασή του! Κοινώς θα απαντήσει ανάλογα με την απάντηση των Ελλήνων στο ερώτημα του δημοψηφίσματος. «Ναι» των Ελλήνων θα σημάνει και δικό του «ναι», «όχι» των Ελλήνων θα φέρει και δικό του «όχι».

Είναι δύσκολο ο Παναθηναϊκός να περιμένει μέχρι τότε, αλλά όχι και απίθανο. Πάντως, οι Πράσινοι έχουν προχωρήσεις τις συζητήσεις και φέρονται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ζιλ Βαν Νταμ, τον 32χρονο αμυντικό της Σταντάρ Λιέγης, τον οποίο αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βαν Νταμ αγωνίζεται ως αριστερό μπακ & ως στόπερ. Ο Βέλγος αμυντικός είναι στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τη Σταντάρ και δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά που έτυχε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Οι συζητήσεις με το Τριφύλλι έχουν ξεκινήσει αρκετό καιρό αλλά «πάγωσαν» λόγω Σάντσεθ. Βέβαια η περίπτωση του Βαν Νταμ δεν είναι απλή αφού μπορεί να έχει μικρότερο κασέ από τον Σάντσεθ αλλά θα πρέπει να πληρωθεί και η Σταντάρ Λιέγης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News