Το ταξίδι ξεκινά...
Αναχωρεί σήμερα στις 13:30 η αποστολή του Παναθηναϊκού με προορισμό το Όστερμπεκ, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας προκειμένου να εκπληρώσει τον στόχο της και να είναι πανέτοιμη η ομάδα για τα προκριματικά του Champions League.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Το πιο σημαντικό στάδιο του καλοκαιριού ξεκινά για τον Παναθηναϊκό. Η αποστολή των «πράσινων» αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι με τελικό προορισμό το Όστερμπεκ της Ολλανδίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Μέχρι και τις 12 Ιουλίου ο Γιάννης Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές του θα δουλέψουν με στόχο να είναι πανέτοιμοι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν στις 13:25 αεροπορικώς για τη Γερμανία και το Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς για την Ολλανδία και το Όστερμπεκ. Οι παίκτες που έχει πάρει μαζί του ο Γιάννης Αναστασίου είναι οι εξής 26: Στέφανος Κοτσόλης, Λουκ Στιλ, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Χρήστος Μπούρμπος, Γιενς Βέμερ, Νίκος Μαρινάκης, Γιώργος Κουτρουμπής, Στάθης Ταυλαρίδης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Ράσμους Θελάντερ, Διαμαντής Χουχούμης, Νάνο, Μίκαελ Εσιέν, Τάσος Λαγός, Βασίλης Αγγελόπουλος, Κάρλος Ζέκα, Χρήστος Δώνης, Ντάνιελ Πράνιτς, Ρόμπιν Λουντ, Νίκος Καλτσάς, Σωτήρης Νίνης, Αμπντούλ Ατζαγκούν, Μάρκους Μπεργκ, Μλάντεν Πέτριτς, Νίκος Καρέλης και Βίκτωρ Κλωναρίδης.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Φτιάχνει» Πελίστρι ο Μπενίτεθ για «νέα μεταγραφή»
- «Γουστάρει» Ζαρουρί ο Μπενίτεθ - Πόσα πληρώνει ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το μεγάλο extreme makeover έρχεται το καλοκαίρι
- Μάντζαρης: «Τον έχει πάρει από κάτω – Σου λέει “άντε να σηκωθώ να φύγω από τον Παναθηναϊκό”»
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Μανδά - Στο κάδρο ομάδα από Super League
