«Βούλιαξαν» τα σενάρια και για τους τρεις!

«Βούλιαξαν» τα σενάρια και για τους τρεις!

Οι ιθύνοντες του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με γνωστό προπονητή και ξεκαθαρίζουν ότι δεν τίθεται θέμα για τους Χατζηθεωδόρου, Σελετόπουλο ή Λοράντο που είχε γραφτεί.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σε συνεχείς επαφές βρίσκονται οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» προκειμένου να βρουν τον εκλεκτό που θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Λούδη.

Η λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή βρήκε σε ετοιμότητα τους «πράσινους» που ήδη τσεκάρουν τον επόμενο προπονητή του «τριφυλλιού». Το σίγουρο είναι ότι χτες ακούστηκαν τουλάχιστον τρεις προπονητές για αντικαταστάτες του ωστόσο οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει καμία από αυτές τις περιπτώσεις , τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Τεο Λοράντου, μπορεί να παραιτήθηκε από τη Βουλιαγμένη ωστόσο το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της εποχής.

Για τον Δημήτρη Σελετόπουλο αναγνωρίζεται ότι έχει «πράσινο» παρελθόν και ότι δεν έχει κρύψει τα φίλαθλα συναισθήματα του, όμως σε καμία περίπτωση δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην «πράσινη» λίστα.

Για το όνομα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού πηγάζει μέσα από τη Θύρα 13 και κατά συνέπεια θα πρέπει να υπάρξουν άλλες συνθήκες για να κάτσει ο συγκεκριμένος στον «πράσινο» πάγκο.

Όπως και να χει οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θέλουν να κλείσουν άμεσα τον προπονητή που θα είναι ένα από τα γνωστά ονόματα της ελληνικής υδατοσφαίρισης και να προχωρήσουν το σχεδιασμό τους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News