Χωρίς Βέμερ και με πολλά ατομικά η σημερινή!
Χωρίς τον Γενς Βέμερ πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Sportpark de Bilderberg.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
O Γερμανός μπακ αισθάνεται μικροενοχλήσεις και το τεχνικό επιτελείο του Τριφυλλιού αποφάσισε να μην επιβαρύνει την κατάσταση του νεοαποκτηθέντος αμυντικού που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στο ξενοδοχείο, ενώ δεν θα αγωνιστεί και στο αποψινό φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ.
Ατομικά προπονήθηκαν για άλλη μια ημέρα οι Νάνο και Κλωναρίδης, ο Μάικλ Εσιέν ακολούθησε το ειδικό του πρόγραμμα, ενώ σε πιο δυνατούς ρυθμούς έκανε προπόνηση ο Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας αισθάνεται καλύτερα μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση και έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.
Πάντως και οι πέντε προαναφερθέντες, δεν θα είναι στη διάθεση του Αναστασίου για την αποψινή φιλική αναμέτρηση με τους Βέλγους.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ
