Με τακτική και χαμηλό ρυθμό η πρωινή!

Με τακτική και χαμηλό ρυθμό η πρωινή!

Οι ρυθμοί έπεσαν στην σημερινή πρωινή προπόνηση λόγω και του αποψινού φιλικού ματς με την Κλαμπ Μπριζ και οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν για περίπου μια ώρα στο Sportpark de Bilderberg.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην αρχή της προπόνησης οι Πράσινοι έκαναν ζέσταμα με τρέξιμο και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ακολούθως οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Στο ένα ήταν οι μεσοεπιθετικοί της ομάδας (Ατζαγκούν, Νίνης, Πέτριτς, Καρέλης, Μπεργκ, Λουντ, Καλτσάς), οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου στην επιθετική ανάπτυξη (συνεργασίες, κάθετες πάσες, σέντρες και τελειώματα φάσεων) και στο άλλο οι μεσοαμυντικοί των Πράσινων, οι οποίοι ήταν υπό την επίβλεψη του Στιβ Ρούτερ.

O Άγγλος προπονητής αφού αρχικά μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού και τους εξήγησε τι ζητάει, χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες για …μονό στο μισό γήπεδο. Με τα μοβ φανελάκια ήταν οι: Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Αγγελόπουλος, Λαγός, Πράνιτς και Θελάντερ, ενώ με τα κίτρινα φανελάκια έπαιξαν οι: Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Δώνης και Χουχούμης.

Η ομάδα με τα μοβ (φορ έπαιζε ο …Θελάντερ) έκανε επίθεση και η ομάδα με τα Κίτρινα αμυνόταν στη μεγάλη περιοχή, ενώ οι οδηγίες ήταν ξεκάθαρες από τον Στιβ Ρούτερ. Πίεση στον αντίπαλο, καλή συνεργασία και πειθαρχία μεταξύ των δύο γραμμών. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Άγγλος τεχνικός σταματούσε το παιχνίδι για να κάνει τις παρατηρήσεις του, εξηγώντας αναλυτικότατα σε κάθε παίκτη τι ακριβώς πρέπει να πράξει στο γήπεδο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News