Οι απίστευτες ατάκες στην σημερινή προπόνηση!

Οι απίστευτες ατάκες στην σημερινή προπόνηση!

Το «κορόϊδο» στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο Όστερμπεκ πάντα έχει ατάκες και εμείς σας μεταφέρουμε τις καλύτερες εξ αυτών.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ευκαιρία για πειράγματα και πλάκες είναι το «κοροϊδο» που ακολουθεί από το ζέσταμα. Δύο μέσα πρέπει να κόψουν την πάσα και οι υπόλοιποι να κάνουν όσες περισσότερες εναλλαγές της μπάλας μπορούν. Όπως είναι λογικό, οι ατάκες πάνε κι έρχονται. Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης

Την παράσταση έκλεψε ο Τριανταφυλλόπουλος και η… κόντρα του με τον Μαρινάκη και τον Χουχούμη αλλά κι ο Τάσος Λαγός.

*Κάποια στιγμή μετρήθηκαν 26 πάσες χωρίς να ακουμπήσουν οι αμυντικοί. Μέσα στο «κοροϊδο» ήταν ο Μαρινάκης, με τον Τριανταφυλλόπουλο να του λέει «Μάρι σε τι κατάσταση είσαι ρε; Όλα καλά;»

*Ο Λουντ σε μια φάση πέρασε μια δύσκολη πάσα και ο Τριανταφυλλόπουλος τον έντυσε…. Ρομπέν των δασών. «Μπράβο Λουντ, Λουντ, Ρόμπιν Χούντ» ήταν η ατάκα του κεφάτου αμυντικού.

*Ο Λαγός σε ένα κόψιμο πάνω στον Μαρινάκη, ανάγκασε τον δεξιοπόσαρο αμυντικό να ξαναμπεί «μέσα» και περνώντας από δίπλα του έκανε… νιάου. Το κλασσικό «γατάκι» που λέμε στην καθομιλούμενη.

*Σε γενικές γραμμές ο «Μάρι» ήταν συνέχεια μέσα. Κάποια στιγμή ο Χουχούμης δεν άντεξε και του είπε «ά ρε Μάρι πιστεύεις και στην εκκλησία»…

*Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ζέκα και ο Πέτριτς πήγαν στο ξενοδοχείο με το ίδιο ποδήλατο. Ο Πορτογάλος καθόταν μπροστά, ο Κροάτης πίσω. Η διαφορά ήταν πως πετάλι δεν έκανε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αλλά ο Πέτριτς.

Παρουσία οπαδών η προπόνηση

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμνε πως τέσσερις νεαροί φίλοι του Παναθηναϊκού έφτασαν σήμερα στο προπονητικό. Είδαν το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης και είχαν την ευκαιρια να βγάλουν φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους παίκτες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News