Αναστασίου: «Θέμα οργάνωσης»

Αναστασίου: «Θέμα οργάνωσης»

Ως θέμα οργάνωσης χαρακτήρισε τα λάθη του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Σάντσεθ και επανέλαβε ότι οι «πράσινοι» θα είναι έτοιμοι στα προκριματικά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Παναθηναϊκός έκανε πολλά λάθη, κάτι που είναι θέμα οργάνωσης και ηρεμίας, όπως ανέφερε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, μετά την ήττα με 1-2 από την Μπριζ. Ο τεχνικός των «πρασίνων» αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Σέρχιο Σάντσεθ και επανέλαβε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

Για το τι μένει από το ματς: «Μένει ότι κάναμε πολλά λάθη. Ήταν θέμα οργάνωσης, δεν είχε να κάνει με την τεχνική ή την τακτική. Γι’ αυτό, στις πιο πολλές μπαλιές ήμασταν δεύτερο. Υπάρχει κούραση, είναι λογικό. Παίξαμε μ’ έναν αντίπαλο, με τον οποίο μπορούσαμε να δούμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και το δικό τους παιχνίδι για να δούμε πού βρισκόμαστε.

Ήταν ένα καλό τεστ για τα παιδιά και την ομάδα, σταθήκαμε πολύ καλά. Το κυριότερο είναι ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε, πρέπει να βελτιώσουμε το αμυντικό κομμάτι και το κέντρο γιατί δεχτήκαμε πολλές μπάλες στην πλάτη. Είναι θέμα οργάνωσης, θέμα ηρεμίας και μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι».

Για τη μεταγραφή του Σάντσεθ: «Κάθε ποιοτικός παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ξέρει να παίζει τη θέση καλά, σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο, θα δουλέψουμε τις υπόλοιπες ημέρες για να είμαστε πιο έτοιμοι. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία πολύ νωρίς και όλα πήγαν βάσει πλάνου. Συγχαρητήρια στα παιδιά στη διοίκηση που έτρεξαν γρήγορα τις μεταγραφές».

Για τον αντίπαλο που προτιμάει: «Όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι, όποιος και να έρθει είναι καλοδεχούμενος. Εμείς να είμαστε έτοιμοι».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News