Αποθέωσε «Σάλε» ο Πέκοβιτς!

Αποθέωσε «Σάλε» ο Πέκοβιτς!

Ο Μαυροβούνιος σέντερ εκθείασε τον νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νίκολα Πέκοβιτς για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς!

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού σχολίασε με διθυραμβικά σχόλια τον νέο προπονητή του «τριφυλλιού» πιστώνοντας στον «Σάλε» την ποιότητα και την κλάση της εθνικής Σερβίας!

Ο Μαυροβούνιος σέντερ μίλησε στην ηλεκτρονική έκδοση της «Bilc», όπου αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους θα παρακολουθήσει το Ευρωμπάσκετ τόνισε:

«Υπάρχει και η Σερβία. Έχει κάνει τεράστια πρόοδο τα τελευταία χρόνια και η πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η απόδειξη. Είναι η ίδια ομάδα σε σχέση με πέρυσι, με την προσθήκη κάποιων νέων παικτών. Περιμένω να πάει εξίσου καλά. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει κάνει σπουδαία δουλειά, σε αυτόν οφείλεται η “χημεία” της Σερβίας, το ομαδικό πνεύμα και η πορεία της σε διεθνές επίπεδο. Είναι ο λόγος που η Σερβία θα βρίσκεται στην κορυφή».

Όσον αφορά στους συχνούς τραυματισμούς του, ο Πέκοβιτς είπε: «Το μόνο που μπορώ να κάνω αυτή την περίοδο είναι να περιμένω. Πότε θα επιστρέψω ξανά στα παρκέ; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Οι εκτιμήσεις των γιατρών αναφέρουν ότι θα είμαι έτοιμος σε δυο με τρεις μήνες. Κάθε χρόνο εμφανίζεται κι ένα νέο πρόβλημα».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News