Τι έκαναν οι μεταγραφές

Τι έκαναν οι μεταγραφές



Το φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ έδωσε μια καλή εικόνα για τον έλεγχο πρόοδου των νέων αποκτημάτων του Παναθηναϊκού. Όσων αγωνίστηκαν βέβαια γιατί οι Εσιέν, Βέμερ είναι στα πιτς.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η κόπωση του Γενς Βέμερ άφησε τον Γερμανό εκτός φιλικού και πρωινής προπόνησης, οπότε έμεινε λίγο πίσω και θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος στους… βαθμούς. Για τον Μάικλ Εσιέν έχουμε διευκρινίσει από την πρώτη μέρα ότι θα απαιτηθεί χρόνος για να κριθεί, αφού προς το παρόν κάνει μόνο ειδικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα τώρα. Ο Ρόμπιν Λουντ δείχνει να σταθεροποιεί την εικόνα του τις τελευταίες ημέρες. Είναι ένας τεχνίτης παίκτης με βασικό προσόν ότι βλέπει γήπεδο. Συμμετέχει πολύ ενεργά όσο η μπάλα είναι στα πόδια του ή κοντά στην αντίπαλη περιοχή, έχει καλή κίνηση χωρίς τη μπάλα και παραμένουν σταθερά καλά τα χτυπήματά του σε στατικές φάσεις. Όμως στο φιλικό με τη Μπριζ παραμέλησε αισθητά τις ανασταλτικές υποχρεώσεις του. Επίσης πέραν του ότι δεν φαίνεται ταχύς, δείχνει να κουράζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ακόμα και στις προπονήσεις φαίνεται αυτό.

Ο Νίκος Καλτσάς έχει θράσος, είναι τσαμπουκάς, κυνηγάει κάθε μπαλιά, πατάει περιοχή, συμμετέχει στο πρέσινγκ όταν χάνεται η μπάλα, δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στη φωτιά. Στο ματς με τη Μπριζ δεν πήρε πάσες που θα μπορούσε να αξιοποιήσει οπότε επιθετικά δεν φάνηκε. Πρέπει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες σε επίπεδο σουτ, καθώς έχει πολύ δυνατά πόδια και ακόμα δεν τα έχει αξιοποιήσει.

Ο Ράσμους Θελάντερ μπήκε ξανά σε προπονήσεις και έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό, παίζοντας έστω για 15 λεπτά στο φιλικό με τη Μπριζ. Ο Δανός είναι δυνατός στον αέρα αλλά δεν βάζει –ακόμα- σωστά το κορμί του στις μονομαχίες. Είναι προσεκτικός στο όριο του φοβισμένου όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του με μηδενικές πρωτοβουλίες. Δείχνει ακόμα σε μεταβατικό στάδιο και θα χρειαστεί να ανεβάσει στροφές για να βελτιώσει την εικόνα του.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News