Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σύμπτωση της Ζοζεφίν!

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σύμπτωση της Ζοζεφίν!

Ημέρα γενεθλίων και αναμνήσεων η σημερινή για την οικογένεια Μπεργκ, με τη σύζυγο του παίκτη του Παναθηναϊκού να έχει γεννήσει τον γιο της και να έχει «χάσει» τη μητέρα της.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μια πολύ… ξεχωριστή ημέρα ξημέρωσε σήμερα για την οικογένεια του Μάρκους Μπεργκ. Την ώρα που ο παίκτης του «τριφυλλιού».. λιώνει στα βουνά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, η σύζυγός του Ζοζεφίν Ρίνγκμπλομ, δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή της. Σήμερα 8 Ιουλίου ο γιος της οικογένειάς γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά του, ενώ τέτοια ημέρα πριν από μερικά χρόνια η Ζοζεφίν «έχασε» τη μητέρα της. Τα συναισθήματά της… ανάμεικτα, κάτι που φαίνεται και από το σχετικό ποστάρισμα στο instagram.

«Πριν από δύο χρόνια γέννησα τον πιο απίστευτο τύπο σε μια πολύ σημαντική ημέρα. Το χαμόγελό σου ομορφαίνει τον κόσμο. Είμαι ευλογημένη που είμαι μητέρα σου. Επίσης εκατοντάδες τριαντάφυλλα στην μητέρα και… άγγελό μου που βρίσκεται ψηλά στον ουρανό. Σου εύχομαι φοβερά γενέθλια εκεί ψηλά με πολύ χορό σάλσα και κόκκινο κρασί. Μας λείπεις πολύ…».

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σύμπτωση της Ζοζεφίν!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News