Όχι, δεν θα παίξει έτσι στο Champions League ο Παναθηναϊκός!

Όχι, δεν θα παίξει έτσι στο Champions League ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός παίζει φουλ επίθεση στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά στο Champions League η στάση της ομάδας θα είναι σαφώς πιο συγκρατημένη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μίκαελ Εσιέν είναι χωρίς ρυθμό επί ένα χρόνο, ο Σέρχιο Σάντσεθ καλείται να βρει χημεία με τους υπολοίπους, ο Λουκ Στιλ ταλαιπωρείται από την μέση του κι ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στα προκριματικά του Champions League με αμυντική συμπεριφορά που θ’ αλλάξει άρδην όταν οι παραπάνω παίκτες-κλειδιά φορμαριστούν.

Μπορεί ο προπονητής να δοκιμάζει σχήματα με πολλούς επιθετικογενείς και τον Πέτριτς «δεκάρι», αλλά δύσκολα θα είναι τόσο τολμηρός σε αγώνες όπου θα διακυβεύονται 3.000.000 ευρώ. Το δίδυμο του Κροάτη με τον Μπεργκ αποδείχθηκε καταστροφικό πέρσι με τη Σταντάρ Λιέγης, επί Φερέιρα η ομάδα έπαθε πατατράκ γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από κάποια Οντένσε (με Κατσουράνη αμυντικό χαφ και Νίνη… εσωτερικό μέσο), συνεπώς αν ο Παναθηναϊκός θέλει να περάσει στα πλέι οφ μάλλον χρειάζεται να εξετάσει τα παιχνίδια που έρχονται με πιο συγκρατημένη λογική, τουλάχιστον μέχρι να βρεθούν σε καλή κατάσταση οι ποδοσφαιριστές που εγγυώνται την αμυντική του ασφάλεια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News