Θέλει να πείσει την Σάντερλαντ ο Μαυρίας!
Ο δανεισμός του Χάρη Μαυρία στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και ο διεθνής μεσοεπιθετικός εδώ και αρκετές μέρες επέστρεψε στην Σάντερλαντ, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σύμφωνα με δημοσίευμα του vavel.com ο Μαυρίας ψάχνει να αναστήσει την καριέρα του στις «μαυρόγατες» υπό τις οδηγίες του Ντιρκ Άντβοκαατ και ετοιμάζεται να λάβει για δεύτερη φορά μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο 21χρονος θέλει να πείσει για τις ικανότητές του τον Ολλανδό, που θα είναι ο τρίτος προπονητής του στην θητεία του στην Αγγλία μετά τους Πάολο Ντι Κάνιο και Γκους Πογιέτ.
Οι Αγγλοι αναφέρουν επίσης πως η Σάντερλαντ δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη πώληση του Μαυρία, από την στιγμή που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Αρκεί, όμως, να πάρει ένα σημαντικό μέρος από τα 3 εκατ. λίρες που ξόδεψε για να τον πάρει από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα περιμένει στη γωνία προκειμένου να πάρει μόνιμα τον παίκτη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- ΕΠΟΣ Τσουβέλα: Το live ξέσπασμα για τη νίκη Βαλένθια - Τι είπε για Μοντέρο (vid)
- Παναθηναϊκός: Σκληρή επίθεση Γουόρνοκ στον Μπενίτεθ για τη διαχείριση των παικτών
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Άλεν»
