"Μια λέξη μόνο... πρωτάθλημα"

"Μια λέξη μόνο... πρωτάθλημα"

Με ένα νέο πρόσωπο συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία. Ο Σέρχιο Σάντσεθ ενσωματώθηκε στην αποστολή των Πράσινων, έκανε τις πρώτες προπονήσεις και μίλησε στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ στο Όστερμπεϊκ.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που βρήκε στον Παναθηναϊκό και στον ρόλο που έπαιξαν οι Φύσσας και Βόκολος στην τελική του απόφαση, ενώ μίλησε και για τους στόχους που έχει με το Τριφύλλι, τονίζοντας πως θέλει να κατακτήσει τίτλους με την νέα του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρχιο Σάντσεθ:

Πως αισθάνεσαι που είσαι πλέον μέλος του Παναθηναϊκού;

“Νιώθω καλά που ήρθα εδώ. Ήταν σημαντικό για μένα ο τρόπος που με υποδέχθηκαν όλοι στην ομάδα”.

Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η κατάσταση στην Ελλάδα για να πάρεις την τελική σου απόφαση;

“Δεν είδα κάτι άσχημο. Μου αρέσει η πόλη και με όλα όσα είδα είμαι χαρούμενος”.

Πότε πιστεύεις ότι θα είσαι έτοιμος να παίξεις;

“Θέλω να μπω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα παιχνίδια. Θέλω να προπονηθώ με την ομάδα, αλλά αυτό είναι θέμα του τιμ. Πρέπει να γίνει προοδευτικά”.

Έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου το ταξίδι των Φύσσα- Βόκολου στην Ισπανία και η συνάντηση που είχατε πριν από λίγες ημέρες;

“Ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά είδα πόση προσπάθεια έκαναν. Ήρθαν στην Ισπανία και έκαναν τα πάντα για να μου δείξουν ότι με θέλουν πολύ στον Παναθηναϊκό. Δεν με απασχολεί τι γίνεται τώρα στην Ελλάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω και εγώ μέρος της”.

Θα είσαι έτοιμος για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ;

“Ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει. Είμαι εδώ, έτοιμος να προπονηθώ αλλά ο προπονητής θα αποφασίσει”.

Τι έχεις να πεις για τον αρχηγό Ζέκα, που είναι δίπλα σου;

“Είναι ο πρώτος που με καλωσόρισε στην ομάδα και με έκανε να αισθανθώ άνετα. Είναι σημαντικό πρόσωπο για την ομάδα. Είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα. Έχω δει αγώνες του Παναθηναϊκού και ξέρω τι προσφέρει. Με τον Εσιέν και όλους τους παίκτες που πήρε η ομάδα, θα έχουμε καλό σύνολο”.

Έχεις στόχο να γίνεις πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό;

“Αυτό θέλω. Είναι στόχος της ομάδας και δικός μου”.

* Ο captain Ζέκα βοήθησε στη μετάφραση, μετά από δική του πρωτοβουλία. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Σέρχιο Σάντσεθ και προκειμένου να αισθανθεί πιο άνετα ο Ισπανός αμυντικός, έπαιξε και το ρόλο …μεταφραστή στη συζήτηση του νεοαποκτηθέντος στόπερ με τους δημοσιογράφους.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News