Τέσσερα ακόμη ονόματα στη λίστα

Τέσσερα ακόμη ονόματα στη λίστα





Τέσσερα ονόματα επιθετικών φαίνεται πως βρίσκονται στη πράσινη λίστα σύμφωνα με δημοσιεύματα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο πρώτος είναι ο Σαμέντ Γιεσίλ και είναι 21 ετών. Είναι Γερμανός και διεθνής με την εθνική νέων. Αγωνίζεται στη Λίβερπουλ στην οποία ήρθε ως μεταγραφή από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Το κόστος αποχώρησής του εκτιμάται στις 600.000 ευρώ.

Ο δεύτερος είναι ο Ισαάκ Μπελφοντίλ. Γνωστός και ταλαντούχος επιθετικός, μόλις 23 ετών αλλά χωρίς το απαιτούμενο…μυαλό! Είναι διεθνής Αλγερινός και έχει αγωνισθεί σε Λυών, Μπολόνια, Λιβόρνο, Ίντερ και Πάρμα, από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Ο τρίτος επιθετικός είναι ο Γκιγιέρμε Ντελλατόρρε που ανήκει στην Ατλέτικο Παραένσε. Είναι Βραζιλιάνος, 23 ετών αλλά έχει προλάβει και έχει αγωνισθεί σε 6 ομάδες. Συγκεκριμένα στις Ρίο Πρέτο, Ντεσπορτίβο, Ιντερνασιονάλ, Πόρτο, ΚΠΡ και Ατλέτικο Παραένσε. Οι Βραζιλιάνοι θα τον παραχωρούσαν με ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ.

Τελευταίος που ακούστηκε είναι ο Νιγηριανός Μίκαελ Ομόχ. Είναι και αυτός 23 ετών και αγωνίζεται στη σουηδική Έστερσουντς με την οποία έχει 7 γκολ σε 15 εμφανίσεις από τον Γενάρη και μετά. Πριν πάει στην Έστερσουντς, έναντι μόλις 50.000 ευρώ, αγωνίζονταν στην Ντάλκρουντ μετρώντας 25 γκολ σε 2 σεζόν. Ένα πιθανό κόστος αποδέσμευσής του ανέρχεται στις 200.000 ευρώ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News