Να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε...

Να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε...

Αποφασισμένος να αρχίσει από εκεί, που σταμάτησε ο 24χρονος μέσος δίνει τα πάντα στις προπονήσεις και ήταν από τους καλύτερους στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μπριζ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Σωτήρης Νίνης ήρθε πέρυσι στον Παναθηναϊκό με στόχο να κάνει το restart στην καριέρα του και φαίνεται, ότι το έχει πετύχει. Tην περίοδο που τελείωσε στο τέλος του πρωταθλήματος και κυρίως στα play off ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας και μάλιστα ομόρφυνε πολύ το παιχνίδι του Παναθηναϊκού μεσοεπιθετικά.

Φέτος έχει τη δυνατότητα να κάνει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό και θέλε να αρχίσει την χρονιά από εκεί, που σταμάτησε πέρυσι. Να είναι βασικός από την αρχή και να βοηθήσει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις να περάσει στους ομίλους του Champions League, όσο και αν ακούγεται πολύ δύσκολο να προκριθεί ο Παναθηναϊκός στους ομίλους.

Στο πρώτο φιλικό με την Αρνεμ δεν ήταν τόσο καλός, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι δέχθηκε δύο-τρία αντιαθλητικά μαρκαρίσματα από τους ερασιτέχνες αντιπάλους, που έμειναν ατιμώρητα από τον διαιτητή και προκειμένου να ρισκάρει τραυματισμό δεν πήγαινε τόσο δυνατά στις φάσεις, Προχθές, όμως , στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μπριζ, που αγωνίστηκε ήταν ο παίκτης, που είχε το μεγαλύτερο πάθος. Σε ρόλο επιθετικού μέσου, έκανε ορισμένες εξαιρετικές προσπάθειες είχε ένα σουτ, που για λίγο δεν βρήκε στόχο στο 52 και έδειξε μεγάλη ορεξη. Ετρεξε πολύ πήγαινε γρήγορα πάνω στον αντίπαλο και βοήθησε πολύ και στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Νίνης φαίνεται, ότι θα δώσει μάχη μαζί με τον Πέτριτς για την μία θέση πίσω από τον Μπέργκ και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα , για να παίξει. Και στις προπονήσεις, που βλέπουμε δείχνει τρομερό πάθος και μάλιστα αρκετές φορές εισπράττει τα μπράβο του προπονητή του. Ο Νίνης είναι εδώ και ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά έχει και μία 7η μεταγραφή, αφού πέρυσι ο Νίνης έπαιξε προς το τέλος της σεζόν


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News