Ξεκίνησε με την ομάδα ο Εσιέν

Ο Μάικλ Εσιέν γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του σε μερικές ασκήσεις και σταδιακά θα ενσωματωθεί στο πλήρες προπονητικό πρόγραμμα. Στόχος να παίξει στο φιλικό με την Ουντινέζε.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Για πρώτη φορά από την ημέρα που άρχισε προπονήσεις με τις φόρμες του Παναθηναϊκού, ο Μάικλ Εσιέν γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του σε μερικές ασκήσεις, στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (9/7).
Ο Γκανέζος ανεβάζει τους ρυθμούς του σταδιακά, διότι δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί τη δεδομένη χρονική περίοδο της προετοιμασίας, για αυτό και ολοκλήρωσε την πρωινή προπόνηση με ατομικό πρόγραμμα.
Με βάση το πλάνο που έχει εκπονηθεί από το ιατρικό και το προπονητικό επιτελείο, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το φιλικό με την Ουντινέζε στο “Απόστολος Νικολαΐδης” στις 22/7, μία εβδομάδα πριν το πρώτο ματς του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League.
Επίσης, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Λουκ Στιλ γυμνάστηκε με την ομάδα και δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, ενώ, πιθανότατα θα πάρει χρόνος συμμετοχής στο φιλικό της Παρασκευής (10/7) με τον Άγιαξ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»