Θέλει Ραντούλιτσα - Μιλουντίνοφ!

Θέλει Ραντούλιτσα - Μιλουντίνοφ!


Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς καταστρώνει τα πλάνα του για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες θέλει οι Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Νίκολα Μιλουτίνοφ να αποτελέσουν το δίδυμο των σέντερ της ομάδας του. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι «πράσινοι» μετά την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς έχουν σηκώσει τα μανίκια και ήδη πραγματοποίησαν το πρώτο τους μεταγραφικό «χτύπημα», καθώς έντυσαν με τα χρώματά τους τον Σάσα Πάβλοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν σταματάει εκεί και πλέον έχει σκοπό να… ψηλώσει.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είχε προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται κοντά στο να δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρο του και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο 20χρονος σέντερ βρίσκεται στο Σαν Αντόνιο και παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρτιζάν, τα μαντάτα είναι καλά για τους «πράσινους». Η Παρτιζάν έχει μείνει… πίσω στις πληρωμές της και ουσιαστικά το κόστος της μεταγραφής του δεν θα είναι μεγάλο για τον Παναθηναϊκό.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει οι Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Νίκολα Μιλουτίνοφ να αποτελέσουν τους δίδυμους πύργους της ομάδας, ενώ ως τρίτος σέντερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί – όταν επιστρέψει από την τιμωρία του και ο Τζέιμς Γκίστ. Επίσης, ο Γιώργος Παπαγιάννης θα είναι κι αυτός στην αεροπορία του Παναθηναϊκού, καθώς αψήφησε τις σειρήνες του NCAA.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News