Το πιο δυνατό τεστ!
Το πιο δυνατό φιλικό ενόψει των προκριματικών του Champions League δίνουν σήμερα οι «πράσινοι», καθώς αντιμετωπίζουν τον Άγιαξ που είναι και αυτός πιθανός αντίπαλος στο τρίτο προκριματικό γύρο. Πανέτοιμος ο Στιλ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σημαντικό τεστ δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, καθώς κοντράρεται στις 20:30 (Novasports 2, newspao.gr) με τον Άγιαξ στο «Stadio SV EPE» και πρόκειται για το τελευταίο φιλικό κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ολλανδία.
Το συγκεκριμένο ματς αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς ο «Αίαντας» είναι στους υποψήφιους για να παίξει με το «τριφύλλι» στα τέλη του μήνα στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου. Όπως και η Κλαμπ Μπριζ (συν τις Σαχτάρ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μονακό), από την οποία ηττήθηκε την Τρίτη με 2-1. Υπενθυμίζεται ότι η αρχή έγινε με το 10-0 επί της Άρνεμ.
Ο Λουκ Στιλ είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι. Δεν αγωνίστηκε στα προηγούμενα φιλικά, καθώς ταλαιπωρήθηκε από οσφυαλγία, αλλά έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση. Δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν θα είναι βασικός. Θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει όμως λεπτά συμμετοχής.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θέλει στόπερ του ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός»
- Γιαννακόπουλος: Το αινιγματικό μήνυμα πριν το Game 2 - «Κόντρα στον Μάιο και όπου βγει…»
- Παναθηναϊκός: Έξτρα μποναμάς στα ταμεία - Το ποσό από Βαγιαννίδη
- Παναθηναϊκός: Οι 6 μεταγραφές που έχουν κλειδώσει για το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Καταλήγει σε... έκπληξη ο Μπενίτεθ με την ΑΕΚ
