Σώζουν με πραξικόπημα και την Κέρκυρα!

Σώζουν με πραξικόπημα και την Κέρκυρα!


Οι παλινωδίες δεν έχουν τελειωμό στον ελληνικό αθλητισμό! Ο πρόεδρος της ΕΕΑ Κωνσταντίνος Παπαλάκης, με προσωπικό… πραξικόπημα έναντι των άλλων μελών που ψήφισαν υποβιβασμό της Κέρκυρας, αποφάσισε να τη σώσει! Χαμός στην Επιτροπή, επεισοδιακή συνεδρίαση με παραιτήσεις και… χυμένους καφέδες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Κωνσταντίνος Παπαλάκης είναι επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και παρά τις έντονες και ξεκάθαρες αντιρρήσεις των υπόλοιπων μελών της ΕΕΑ επέμενε να μην σταλεί η έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της Κέρκυρας από το πρωτάθλημα! Υπογράμμισε, μάλιστα, ο κ. Παπαλάκης ότι θέλει να εξετάσει ξανά την υπόθεση και να την στείλει την επόμενη Πέμπτη!

Βέβαια, την Τρίτη είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί η κλήρωση της Super League και θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα.

Τα υπόλοιπα μέλη της ΕΕΑ επέμεναν ότι η Κέρκυρα πρέπει να αποβληθεί και τόνιζαν πως η υπόθεση συζητήθηκε με βάση το άρθρο 69. Με βάση αυτό το άρθρο είχαν αποκλειστεί στο παρελθόν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα. Τότε, μάλιστα, δεν υπήρχε έγγραφο που να έδειχνε εικονική μεταβίβαση, ενώ στην περίπτωση της Κέρκυρας υπάρχει…

Παρά τις αντιρρήσεις των μελών της ΕΕΑ, ο Παπαλάκης ήταν κάθετος και επέμενε ότι θέλει να επεξεργαστεί περαιτέρω την υπόθεση. Σε εκείνο το σημείο πήρε τον λόγο ο εισηγητής Παναγιώτης Περράκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που νόμου Κοντομή. «Τι σημαίνει να το επεξεργαστείς; Το δημοσιεύσαμε. Τι πάει να πει ότι θες τώρα να το επεξεργαστείς»;

Σύμφωνα με πληροφορίες σε εκείνο το σημείο ανέβηκαν οι τόνοι και ο Παπαλάκης άρχισε να ωρύεται, ενώ χύθηκαν και κάποιοι καφέδες!

Ο Παναγιώτης Περράκης απείλησε με παραίτηση και ο πρόεδρος της ΕΕΑ ξεκαθάρισε ότι δεν θα στείλει την απόφαση ως την άλλη Πέμπτη! Κάτι που σημαίνει ότι η Κέρκυρα θα μπει κανονικά στην κλήρωση της Super League.

Πηγή: sdna.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News