Αγκαλιές και αυτόγραφα
Ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του Άγιαξ ήταν και παραμένει ο Γιάννης Αναστασίου.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του Άγιαξ ήταν και παραμένει ο Γιάννης Αναστασίου. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που έχει περάσει από τον «Αίαντα» τόσο ως παίκτης, όσο και μέλος του τιμ των ακαδημιών, φωτογραφήθηκε με δεκάδες Ολλανδούς μετά το τέλος του αγώνα και υπέγραψε πολλά αυτόγραφα.
Ο Αναστασίου είχε και θερμό εναγκαλισμό με τον Φρανκ Ντε Μπουρ, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει της νέας σεζόν.
Από την άλλη, ο βοηθός του τεχνικού των «πράσινων», Χενκ Χέρντερ, είχε την ευκαιρία να συναντήσει συγγενικά του πρόσωπα στο Έπε και να τα πει μαζί τους για αρκετά λεπτά.
Αποθεωτικές στιγμές τέλος, έζησαν και οι περισσότεροι παίκτες του «τριφυλλιού» από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Έπε όχι μόνο από την Ολλανδία, αλλά και από άλλες γειτονικές χώρες.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Συγκινητική στιγμή: Πού αφιέρωσε το γκολ ο Τεττέη, το γράμμα «Μ» με τα δάκτυλα
- Γκολ ο Τεττέη, ξέσπασμα στο ΟΑΚΑ πριν την Παρί (vid)
- «Παγώνει» τους Τσέχους ο Παναθηναϊκός, 0-1 με Τεττέη - Δείτε το γκολ
- Επίσημο: Η 12άδα του Παναθηναϊκού, η απόφαση για Ναν και ποιοι είναι εκτός
- Παπαθεοδώρου: «Η αλήθεια περί πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός – Τα funds και η στάση Γιαννακόπουλου»
