Bet-on-arme.com : Προγνωστικά στοιχήματος Σαββάτου 11-07-15

Bet-on-arme.com : Προγνωστικά στοιχήματος Σαββάτου 11-07-15

Από όλα έχει το Σάββατο στο πρόγραμμα, όπου θα κάνουμε μια μίξη με Σουηδία, Ιρλανδία και Λατινική Αμερική.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

177. Μάλμε – Έρεμπρο: Σε κάθετη πτώση η Μάλμε, που προέρχεται από το εις βάρος της 3-1 από τη Νόρκεπινγκ την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή την φορά θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, όμως αμυντικά δεν δείχνει και η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος. Επιλογή μας το over 2,5 στο 1,40 από τον ΟΠΑΠ και 1,55 στην Mybet.

192. Λίμερικ – Γκάλγουεϊ: Ίσως πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία της Λίμερικ, που παραμένει χωρίς νίκη στην Ιρλανδία, αλλά και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Απέναντι στην Γκάλγουεϊ οφείλει να «ξυπνήσει» και να μας δώσει τον άσο στο 3,20 από τον ΟΠΑΠ και 3.38 στην 2win.

204. Σάντος – Φιγκεϊρένσε: Χαμηλές… πτήσεις για την Σάντος μέχρι στιγμής και περιμένει κάτι τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό με την Φιγκεϊρένσε για να πάρει ανάσα. Στην έδρα της είναι ανταγωνιστική και άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν υπάρχει. Ο άσος πληρώνει 1,60 στον ΟΠΑΠ και 1,75 στην Magicbet.

217. Λανούς – Ραφαέλα: Επανέναρξη στην Αργεντινή, με την Λανούς να περίμενε σίγουρα κάτι καλύτερο στις 15 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς Ραφαέλα, οπότε ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. Η επιλογή αυτή δίνεται 1,70 στον ΟΠΑΠ και 1,87 στον Stoiximan.

Περισσότερες αναλύσεις και προγνωστικά στο www.bet-on-arme.com

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News