Πράνιτς... τέλος από αμυντικό χαφ;
Άρεσε ως αριστερός μπακ ο Πράντις, βάζοντας σε σκέψεις τον Γιάννη Αναστασίου ενόψει μέλλοντος παρόλο που το τριφύλλι έχει στο ρόστερ του τους Νάνο-Χουχούμη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Αριστερό μπακ είχαμε να δούμε τον Ντάνιελ Πράνιτς από ένα προπέρσινο ματς στην Τρίπολη (1-3) για τα πλέι-οφ. Ο Κροάτης έκανε ΤΕΛΕΙΟ παιχνίδι κι αν η τεχνική του κατάρτιση ουδέποτε αμφισβητήθηκε αυτό που έκανε εντύπωση ήταν τα έγκαιρα τάκλιν του πάνω στην μπάλα όποτε οι Ολλανδοί έβγαζαν επιθέσεις με καλές προϋποθέσεις.
Παρότι ο 34χρονος μέσος παίζει οπισθοφύλακας στην εθνική ο Γιάννης Αναστασίου δεν του δίνει ρόλο ακραίου αμυντικού αν κι η εξαιρετική εμφάνιση του «Πράνια» κόντρα στον «Αίαντα» θα καταχωρήθηκε στον «σκληρό δίσκο» του μυαλού του κόουτς.
Όσο ο Διαμαντής Χουχούμης εμφανίζεται διάτρητος ανασταλτικά («ευθύνη» του το πρώτο τέρμα του Άγιαξ) ας μην αποκλείουμε στο μέλλον χρησιμοποίηση του βετεράνου άσου ως αντι-Νάνο εάν κι εφόσον ο Ισπανός βρεθεί εκτός πλάνων.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Ναν, το ερωτηματικό με την επιστροφή του
- Σερέλης: «Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ναν
- Παπαθεοδώρου: «Μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά - Δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά...»
- Μπάγερν - Παναθηναϊκός 85-78: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού» (pic)
