Αποθεώθηκε ο Αναστασίου από τους Ολλανδούς
Ο Γιάννης Αναστασίου στο χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς φίλους από την θητεία του στον Άγιαξ. Αποθεώθηκε από τους οπαδούς του «Αίαντα».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αποθεώθηκε πριν την έναρξη του αγώνα από τους οπαδούς της ολλανδικής ομάδας, οι οποίοι δεν ξέχασαν την προσφορά του στον σύλλογο, ενώ μετά την λήξη της αναμέτρησης ανέβηκε στα VIP και συνάντησε παλιούς φίλους και γνωστούς.
Ο Αναστασίου άλλωστε είναι ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην Ολλανδία, καθώς αγωνίστηκε εκεί για οκτώ χρόνια (2000-2008). Ο ίδιος παράλληλα δεν χάλασε το χατήρι σε Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»
