Το διάβασμα των αντιπάλων
Το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει το… διάβασμα των υποψήφιων αντιπάλων για τα προκριματικά του Champions League.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Την Παρασκευή (17/7) ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλό του στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «πράσινοι» ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει το «τσεκάρισμα» των πέντε πιθανών αντιπάλων (Άγιαξ, Μπριν, Μονακό, Σαχτάρ Ντόνετσκ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας), προκειμένου να είναι έτοιμοι και να οργανώσουν το πλάνο τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκό εξετάζει τους υποψήφιους αντιπάλους, με τα dvd από τους πρόσφατους φιλικούς αγώνες να έχουν μελετηθεί από τον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του. Σίγουρα όμως οι σκάουτ του Τριφυλλιού θα πάρουν… φωτιά μόλις γίνει γνωστό ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν τελικά, στη μάχη για την είσοδο στα play off του Champions League.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα για τις διαιτησίες από Λαμπαδαρίου - Η ανάλυση του ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Σπάθας: «Δεν δόθηκαν δύο κόκκινες υπέρ του Παναθηναϊκού και μία στη Λάρισα» (vid)
- Κουτσιαύτης: Η φάση που λίγοι παρατήρησαν - Υποψία κόκκινης στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Απάντησε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!
- Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει... SOS - Η βαθμολογία της Super League
