Δύο χρυσά για τον Παναθηναϊκό

Το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού είχε ακόμα μια δυναμική παρουσία στους αγώνες του Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στο κλειστό Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Ι. Φωκιανός» στο Ζάππειο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Δυο χρυσά μετάλλια με τους Ριτζάκη (επικράτησε του Π. Ζωγράφου) και Σαρρή (επικράτησε του Κομνηνάκη) με τους Πρωτόπαπα, και Βουτσινό να δίνουν τις «μάχες» τους παίρνοντας τη δεύτερη θέση.
Τέλος, πολλά παράπονα έχει το τιμ του Τριφυλλιού αφού στην αναμέτρηση του Ι.Παπανικολάου κόντρα στον Γεωργακόπουλο –αθλητή του διοργανωτή Εθνικού- ο πυγμάχος του ΠΑΟ αδικήθηκε ενώ όπως παραδέχτηκαν όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα ο «πράσινος» έπρεπε να είναι ο νικητής!
Μάλιστα ο Ερασιτέχνης σε ανακοίνωσή του έδωσε «συγχαρητήρια για τις νίκες αλλά και την προσπάθεια των «πράσινων» μποξέρ του Γιάννη Αϊδινιώτη»!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»