Τι έκαναν οι... παλιοί στην προετοιμασία

Τι έκαναν οι... παλιοί στην προετοιμασία

Καλός ο …νέος, όμως ο παλιός είναι αλλιώς και το newspao.gr αναλύει την εικόνα των παικτών του Τριφυλλιού από το περσινό ρόστερ, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Από τον MVP Πράνιτς και τον αποφασιστικό Νίνη, μέχρι τον …ρούκι Αγγελόπουλο.

Φύλακες με … Στιλ

Λουκ Στιλ: Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, ενώ πήρε μέρος στο τελευταίο φιλικό ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άγιαξ. Ο Άγγλος είναι …εγγύηση και οι Πράσινοι έχουν το κεφάλι τους …ήσυχο για τη θέση του τερματοφύλακα.

Στέφανος Κοτσόλης: Η εμπειρία κάνει τη διαφορά. Ο Κοτσόλης έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια, δούλευε με ζήλο …18χρονου στις προπονήσεις και θα βάλει και εφέτος το …χεράκι του για να βοηθήσει τους Πράσινους να πετύχουν τους στόχους τους.

Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος: Ο νεαρός τερματοφύλακας του Τριφυλλιού έκανε εξαιρετική προετοιμασία. Δούλεψε πολύ δίπλα στους έμπειρους Στιλ και Κοτσόλη, είχε το απαιτούμενο θράσος, έκανε …δύσκολη τη ζωή των συμπαικτών του με τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του, ενώ τα πήγε καλά και στα δύο φιλικά που αγωνίστηκε.

Εν αρχή ην ο … Ταύλα

Στάθης Ταυλαρίδης: Μετρά 20 προετοιμασίες, από εμπειρία άλλο τίποτα, ωστόσο στο γήπεδο μοιάζει με …έφηβο. Ο Στάθης Ταυλαρίδης έδωσε τον καλύτερο εαυτό στις προπονήσεις και ήταν παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους. Και όχι μόνο…

Γιώργος Κουτρουμπής: Στα πλέι οφ εξέπληξε με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις ως αμυντικός χαφ, ωστόσο στη διάρκεια της προετοιμασίας ο Γιάννης Αναστασίου τον χρησιμοποίησε μόνο ως στόπερ. Καλή παρουσία στην Ολλανδία ως κεντρικός αμυντικός, αν και έχω την εντύπωση ότι θα τον δούμε συχνά και στα χαφ.

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Είναι παίκτης που παίζει στα …κόκκινα. Με πάθος και δυναμισμό. Έδειξε καλό πρόσωπο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ χρησιμοποιήθηκε μόνο στο κέντρο της άμυνας.

Νάνο: Ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού άφησε …πίσω τον Ισπανό. Στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας έκανε ατομικό πρόγραμμα και τον είδαμε ελάχιστα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Διαμαντής Χουχούμης: Διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση και είναι αρκετά γρήγορος. Αν του λείπει κάτι είναι η εμπειρία και η αυτοσυγκέντρωση. Άκουσε τις παρατηρήσεις του προπονητή του, δούλεψε σκληρά στην Ολλανδία και θα διεκδικήσει με τον Νάνο τη θέση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Χρήστος Μπούρμπος: Ο ανταγωνισμός στη θέση του είναι αρκετά μεγάλος, αφού πλέον ο προπονητής του έχει περισσότερες επιλογές. Πάντως ο Μπούρμπος ήταν από τους πιο εργατικούς παίκτες του Τριφυλλιού στην Ολλανδία και θα προσπαθήσει να πείσει τον Αναστασίου ότι αξίζει την ευκαιρία του.

Νίκος Μαρινάκης: Αποφασισμένος για να …μείνει ο νεαρός οπισθοφύλακας. Ήταν θετικός στο διάστημα παραμονής του Παναθηναϊκού στο Όστερμπεϊκ, ενώ αγωνίστηκε- με καλή παρουσία- και ως αριστερό στόπερ στο πρώτο φιλικό με αντίπαλο την ερασιτεχνική Άρνεμ.

Το … κροάτικο πασπαρτού και ο Πορτογάλος μαραθωνοδρόμος

Τάσος Λαγός: Έχει κάνει άλματα προόοδου, κάθε χρόνο παρουσιάζεται βελτιωμένος και ήταν σοβαρός, πειθαρχημένος και εργατικός στις καθημερινές προπονήσεις του Τριφυλλιού στο Όστερμπεϊκ.

Βασίλης Αγγελόπουλος: Ο …ρούκι άρεσε και ήταν από τα πρόσωπα που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην προετοιμασία. Ως καλός μαθητής, άκουγε προσεκτικά όσα είχαν να του πουν ο προπονητής και οι συμπαίκτες του, ενώ έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στις προπονήσεις. Μεγάλο κέρδος για τον πιτσιρικά η συμμετοχή του στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας

Ζέκα: Πρώτος στις προπονήσεις, πρώτος και στις …πλάκες. Ο Πορτογάλος είναι η “ψυχή” του Παναθηναϊκού και πέρα από την εξαιρετική του παρουσία στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είναι και ο πιο αγαπητός παίκτης στα αποδυτήρια. Πάντως έδειξε …μπουκωμένος στους αγώνες και κουρασμένος από την απαιτητική προετοιμασία. Θα βρει το ρυθμό του.

Ντάνιελ Πράνιτς: Όσο και αν ακούγεται …απίστευτο, ο Κροάτης έκανε την πρώτη του -κανονική- προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό και ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη ….διαφορά στο Όστερμπεϊκ. Πειθαρχημένος και ουσιαστικός, τα έδωσε όλα στις προπονήσεις, ενώ εξαιρετική ήταν η παρουσία του και στα φιλικά ματς, τόσο ως χαφ, όσο και ως αριστερό μπακ.

Σωτήρης Νίνης: Είναι αποφασισμένος να κάνει δυναμικό come back και έδωσε το …101% στις προπονήσεις. Ο Σωτήρης Νίνης δούλεψε καλά και με μεγάλη θέληση στην Ολλανδία και ο προπονητής του περιμένει πολλά – και δικαιολογημένα- από τον διεθνή μεσοεπιθετικό τη νέα σεζόν.

Αμπντούλ Ατζαγκούν: Ο Νιγηριανός έκανε …διπλή προετοιμασία, αφού την περίοδο αυτή υπάρχει η νηστεία του Ραμαζανιού για τους μουσουλμάνους και ο Αφρικανός δεν έπινε, ούτε έτρωγε τίποτα από την αυγή μέχρι τη δύση του ηλίου. Πάντως δεν έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις και ήταν δραστήριος στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Χρήστος Δώνης: Γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Ο Δώνης έχει όλα τα φόντα για να πετύχει στη σταδιοδρομία του, ωστόσο χρειάζεται να γίνεται περισσότερο …aggressive στο παιχνίδι του.

Η κλάση του Πέτριτς

Νίκος Καρέλης: Άκουσε τις περισσότερες παρατηρήσεις από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Και αυτό, γιατί ο Γιάννης Αναστασίου τον πιστεύει και θέλει να δει τον διεθνή επιθετικό να εξελίσσεται ακόμα περισσότερο. Από τους πρώτους σε όλες τις ασκήσεις, ενώ στα εσωτερικά διπλά έπαιζε σαν να είναι …επίσημα ματς!
Μάρκους Μπεργκ: Θα είναι και εφέτος το …βαρύ πυροβολικό του Παναθηναϊκού. Εντυπωσιακή η ευστοχία του στα τελειώματα φάσεων, ωστόσο ήταν φανερή η έλλειψη “φρεσκάδας”, αφού οι προπονήσεις ήταν αρκετά επίπονες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ξεκουράστηκε λιγότερο από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του λόγων υποχρεώσεων με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Τραυματίας στο μεγαλύτερο διάστημα της προετοιμασίας, έκανε κυρίως ατομικό πρόγραμμα και πρόλαβε να αγωνιστεί μονάχα στο πρώτο φιλικό με την Άρνεμ.

Μλάντεν Πέτριτς: Τρομερή ποιότητα. Ο Κροάτης με το απλό του παιχνίδι, κάνει να φαίνονται τα δύσκολα… εύκολα, ενώ δούλεψε στις προπονήσεις με μεγάλη διάθεση και φάνταζε σαν να ξεκινά …τώρα την καριέρα του.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News