"Εργαλείο" ο Βέμερ, ηγέτης ο Σάντσεθ

"Εργαλείο" ο Βέμερ, ηγέτης ο Σάντσεθ

Το newspao.gr σας παρουσιάζει τον …έλεγχο των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και …ακτινογραφεί την παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Τριφυλλιού στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πράσινων στο Όστερμπεϊκ της Ολλανδίας.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μάικλ Εσιέν: Αναμφίβολα είναι η σπουδαιότερη μεταγραφή που έκανε ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια. Σπουδαίο όνομα, με μεγάλη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και με τεράστια εμπειρία. Οι Πράσινοι περιμένουν πολλά από τον Μάικλ Εσιέν και θέλουν να προσέχουν για να …έχουν. Και αυτό γιατί ο Γκανέζος σταρ προέρχεται από τραυματισμό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή η περίπτωση του, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος τη νέα σεζόν. Σε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Εσιέν ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα και προπονήθηκε ελάχιστα με την υπόλοιπη ομάδα. Πάντως δείχνει να έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, είναι με ένα …μόνιμο χαμόγελο στα χείλη και έχει κερδίσει τους νέους συμπαίκτες του με την απλότητα του.

Σέρχιο Σάντσεθ: Οι Πράσινοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή και πρόσθεσαν στο δυναμικό τους έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή με σημαντική σταδιοδρομία στα ισπανικά γήπεδα. Ο Σάντσεθ εντάχθηκε τελευταίος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και δεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε κάποιο από τα φιλικά παιχνίδια, ώστε να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε πλήρη εικόνα. Πάντως έχει προκαλέσει εντύπωση για δύο πράγματα. Αρχικά για την άμεση ένταξη του στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, αφού ακολούθησε το …φουλ πρόγραμμα μόλις πάτησε το πόδι του στην Ολλανδία, ενώ έχει ηγετικά χαρακτηριστικά και αυτό φάνηκε από το πρώτο… δίτερμα. Δίχως να γνωρίζει καν τα ονόματα των νέων του συμπαικτών, μιλούσε συνεχώς και καθοδηγούσε την αμυντική γραμμή σαν να είναι …χρόνια στην ομάδα.

Γενς Βέμερ: Ο Γερμανός είναι δουλευταράς και έδειξε με το …καλημέρα ότι θα δώσει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας. Απόλυτα προσηλωμένος στις προπονήσεις, άκουγε με …θρησκευτική ευλάβεια τις οδηγίες του προπονητή του, ενώ έδειξε πολύ καλά στοιχεία τόσο στα εσωτερικά διπλά, όσο και στα φιλικά παιχνίδια του Τριφυλλιού επί Ολλανδικού εδάφους. Καλή σέντρα, δυναμικός στην άμυνα, ενώ δεν διστάζει να προωθηθεί και να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του, χωρίς να ….ξεχνά και τα καθήκοντα του στα μετόπισθεν.

Νίκος Καλτσάς: Με …διαφορά ο πιο παθιασμένος από τους νεοαποκτηθέντες. Γεμάτος όρεξη και ενέργεια, ο Καλτσάς ήταν από τους διακριθέντες στις καθημερινές προπονήσεις. Έδειχνε απόλυτα προσαρμοσμένος στη νέα του ομάδα, ενώ ξεχώρισε για τα εξαιρετικά του τελειώματα και την ταχύτητα του. Ο Αναστασίου τον χρησιμοποίησε κυρίως στην κορυφή της επίθεσης και ποντάρει πολλά στο ταλέντο του πρώην παίκτη της Βέροιας.

Ρόμπιν Λουντ: Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός έχει ταλέντο και είναι αρκετά απλός στο παιχνίδι του. Διαθέτει καλή πάσα, εξαιρετικός στις εκτελέσεις στημένων φάσεων, βλέπει …γήπεδο και έχει το μυαλό του και στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ο Λουντ ήταν αρκετά …τρακαρισμένος τις πρώτες ημέρες, ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός έδειχνε να προσαρμόζεται στη νέα ποδοσφαιρική φιλοσοφία και στον σαφέστατα πιο γρήγορο ρυθμό ποδοσφαίρου.

Ράσμους Τελάντερ: Δυναμικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση, ο Δανός αμυντικός έδειξε καλά στοιχεία και μελλοντικά θα βοηθήσει την ομάδα του. Σίγουρα θα χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής, όμως ξεχωρίζει για το πάθος του και τις καλές τοποθετήσεις στην άμυνα.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

novasports

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News