Επιστροφή με.. Στιλ!
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις της προετοιμασίας σήμερα το πρωί, με τον Λουκ Στιλ να συμμετέχει στο πρόγραμμα. Απών με άδεια ο Θελάντερ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, έπειτα από το ρεπό που είχαν τη Δευτέρα, με την επιστροφή τους στην Αθήνα μετά την παραμονή στο Όστερμπεεκ της Ολλανδίας, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου για να συνεχιστεί η προετοιμασία.
Η μέρα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, αφού έχει προγραμματιστεί και απογευματινή, στις 19:00.
Το πρωινό πρόγραμμα, πάντως, περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και στο τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.
Ο Λουκ Στιλ που και την τελευταία μέρα της παρουσίας της ομάδας στο Όστερμπεεκ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, σήμερα προπονήθηκε κανονικά. Εσιέν, Νάνο και Κλωναρίδης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Θελάντερ απουσίασε με άδεια, έχοντας ταξιδέψει στην πατρίδα του για να εκμεταλλευτεί το ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο Γιάννης Αναστασίου με την επιστροφή από την Ολλανδία.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φαλ... σκιάχτρο στη ρακέτα - Ο επόμενος για το 5 - Τι μπορεί να δώσει ο Λάιλς»
- Παναθηναϊκός: Πώς έφτασε στο οριστικό deal για τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός, μπάτζετ: Τα χρήματα που έχει ξοδέψει ήδη για μεταγρφαφές
- Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία για Πελίστρι - Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ!
- «Προφορική δέσμευση Παναθηναϊκού-Μπόνγκα, τι περιμένει ο παίκτης»
