Με μπακ τον Πράνιτς!

Με μπακ τον Πράνιτς!


Ο τραυματισμός του Νάνο δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον Αναστασίου στην χρησιμοποίηση του Κροάτη στα άκρα της άμυνας στα ματς των προκριματικών.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Νάνο και τον αναγκάζει να μην προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, έχει βάλει σε σκέψεις τον Γιάννη Αναστασίου. Σε σκέψεις που αφορούν τα ματς του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Έλληνας τεχνικός, άλλωστε, έχει δείξει πως πάντα προτιμά τους παίκτες που είναι στο 100%. Κι ο Ισπανός δύσκολα θα βρεθεί σε αυτό το επίπεδο ετοιμότητας, ειδικά στο πρώτο ματς. Βέβαια, όπως γράφει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα είναι εύκολη. Κι αφορά την χρησιμοποίηση του Ντάνιελ Πράνιτς σε ρόλο αριστερού μπακ τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών.

Ο Κροάτης παίζει σε αυτή τη θέση με την Εθνική του ομάδα (μέχρι και στο προηγούμενο Μουντιάλ), ενώ όπως έδειξε στο φιλικό με τον Άγιαξ η ποιότητά του επιτρέπει να νιώθεις σιγουριά όταν τον έχεις στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κατά συνέπεια μη σας φανεί περίεργο αν στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν δούμε τον έμπειρο Κροάτη σε αυτή τη θέση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News