Αποφασίζει για Μιλουντίνοφ η Παρτιζάν

Αποφασίζει για Μιλουντίνοφ η Παρτιζάν

Η σημερινή (15/7) ημέρα έχει χαρακτηριστεί ως η πλέον κρίσιμη για τον Νικ Καλάθη, αφού δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές) για την απόκτησή του. Παράλληλα όμως, εντός της ημέρας θα γνωρίζει ο Παναθηναϊκός αν και κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, ο 21χρονος σέντερ δεν αποτελεί προτεραιότητα για το “τριφύλλι” (προέχουν οι Νικ Καλάθης και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα), αλλά δεν παύει να απασχολεί έντονα τους διοικούντες τον σύλλογο. Γι αυτό άπαντες περιμένουν να μάθουν εντός της ημέρας τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Πως;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης (14/7) έγινε η πρώτη επαφή ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και της Παρτιζάν, ενώ το απόγευμα (15/7) θα υπάρξει νέα σύσκεψη με κύριο θέμα συζήτησης το μέλλον του νεαρού παίκτη. Σύσκεψη στην οποία θα δώσει ξανά το “παρών” ο εκπρόσωπός του, Μάρκο Γέλιτς, προκειμένου να αναλυθούν όλα τα δεδομένα που αφορούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ως γνωστόν, το buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ξεπερνά τις 800 χιλιάδες ευρώ, ποσό που όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να δώσει ο Παναθηναϊκός.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News