Στο.. «κόλπο» για Τάιους!

Στο.. «κόλπο» για Τάιους!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Άλεξ Τάιους που την περσινή σεζον αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι «πράσινοι» έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές του μεταγραφικού σχεδιασμού τους και μετά την απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, κινούνται δυναμικά και για την απόκτηση του 27χρονου Αμερικανοισραηλινού Άλεξ Τάιους, που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μακάμπι από το 2011.

Ο ύψους 2.03 πάουερ φόργουορντ, την περασμένη σεζόν είχε 7,2 πόντους μέσο όρο και 5,2 ριμπάουντ. Ο παίκτης αυτή τη στιγμή κερδίζει πόντους σχετικά με τους Μιλουτίνοφ και Λάσμε που μέχρι στιγμής ήταν στο «πράσινο» μεταγραφικό προσκήνιο.

Σχετικά με τον Μιλουτίνοφ, αποφασίστηκε να μην κινηθούν για την απόκτησή του αν και είχαν το προβάδισμα σε σχέση με άλλους συλλόγους, καθώς ο παίκτης έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ραντούλιτσα που θα είναι ο ογκόλιθος της «πράσινης» ρακέτας, ενώ για τον Λάσμε, έκριναν πως οι απαιτήσεις του τη δεδομένη στιγμή ήταν ιδιαίτερα αυξημένες, αν συνυπολογίσουμε και την ηλικία του.

Δείτε το βίντεο με τον Άλεξ Τάιους σε δράση…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News