Τάιους και Λάσμε σε πρώτο πλάνο!

Τάιους και Λάσμε σε πρώτο πλάνο!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Νικ Καλάθη και την επικείμενη επικύρωση της συμφωνίας με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στον back up σέντερ που θα έχει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ή, για να το πούμε διαφορετικά, στον παίκτη που θα πλαισιώσει τον 27χρονο σέντερ στη ρακέτα του “τριφυλλιού”.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν η πρώτη επιλογή για το alter ego του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στη θέση “5”. Ο 21χρονος παίκτης, που επιλέχθηκε στο Νο26 του Draft από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, έχει λαμβάνειν το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ από την Παρτιζάν, αλλά αυτό δεν αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του σε άλλο σύλλογο -κι εν προκειμένω τον Παναθηναϊκό.

Πρόβλημα δεν είναι καν το buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Τι είναι αυτό που καθυστερεί τις όποιες εξελίξεις στο θέμα; Η αναποφασιστικότητα που παρουσιάζει! Χθες (15/7) το βράδυ, ο εκπρόσωπός του (Μάρκο Γέλιτς) συναντήθηκε εκ νέου με τη διοίκηση της Παρτιζάν. Κάτι που περιμέναμε να σηματοδοτήσει πρόοδο στην περίπτωσή του. Εις μάτην όμως. Κι αυτό γιατί αυτό που μεταφέρθηκε στην Παρτιζάν είναι η επιθυμία του παίκτη να κάνει το βήμα για το ΝΒΑ, ζητώντας παράλληλα λίγο ακόμη χρόνο για να αποφασίσει που θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού περίμεναν την εξέλιξη του ραντεβού, για να λάβουν τις όποιες αποφάσεις. Κι από τη στιγμή που ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν επίσπευσε τις διαδικασίες απεμπλοκής του από τη σερβική ομάδα, άρχισε να τίθεται σε εφαρμογή το plan b. Με τον Άλεξ Τάιους να βρίσκεται στην κορυφή αυτού και τον Στεφάν Λάσμε εναλλακτική!

Οι “πράσινοι” έχουν αλλάξει ρότα, με τον πρώην παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ να αποτελεί πλέον προτεραιότητα. Ο 27χρονος σέντερ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην “ομάδα του λαού”, αλλά στις 7 Ιουλίου έκανε χρήση του όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του, για να μείνει ελεύθερος. Όπερ και σημαίνει πως είναι σε θέση να επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κι αν έφτασε κοντά στη Χίμκι, οι συζητήσεις δεν προχώρησαν με αποτέλεσμα να παραμένει… άνεργος.

Εσχάτως προέκυψε το ζωηρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφή τις τελευταίες ώρες. Το όνομα και η προοπτική του Παναθηναϊκού προφανώς και δεν αφήνει αδιάφορο τον παίκτη, ο οποίος άναψε το “πράσινο φως” στον εκπρόσωπό του, για να μάθει περισσότερα σχετικά με τις προθέσεις του “τριφυλλιού”. Άρα, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις σε ένα ακόμη μεταγραφικό ζήτημα της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την απόκτηση του Στεφάν Λάσμε, αν τελικά δεν έρθει ο Άλεξ Τάιους, καθώς υπάρχει ήδη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Γκαμπονέζο, ωστόσο η μεταγραφή έχει παγώσει λόγω του Τζόρτζεβιτς που επιθυμεί να ψάξει για κάτι καλύτερο πριν φέρει τον Γκαμπονέζο σέντερ ξανά στην Αθήνα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News