Τάιους, ο... μεθεπόμενος;

Τάιους, ο... μεθεπόμενος;



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με τη συμφωνία με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δεδομένη, ο Παναθηναϊκός κινείται για έναν ακόμη ψηλό. Μετά τις δυσκολίες για Μιλουτίνοφ, εξετάζεται σοβαρά η λύση του Άλεξ Τάιους.

Ο Πάβλοβιτς και ο Καλάθης ήταν μόνο η αρχή, καθώς έπεται δυναμική μεταγραφική συνέχεια για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είναι θέμα χρόνου να επισημοποιήσουν τη συνεργασία τους με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, καθώς η συμφωνία είναι δεδομένη.

Ήδη γίνονται κινήσεις για τον τρίτο σέντερ της ομάδας, που θα πλαισιώσει τον Σέρβο σέντερ και τον νεαρό Παπαγιάννη. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν είναι μυστικό πως είχε (και έχει ακόμη) πρώτη επιλογή τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ωστόσο οι απαιτήσεις της Παρτιζάν δημιουργούν δυσκολίες για την απόκτησή του.

Το νέο όνομα που έρχεται στο προσκήνιο είναι αυτό του Αλεξ Τάιους. Ο 27χρονος άσος μπορεί να διαθέτει αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μιλουτίνοφ και να είναι undersized (2,03μ.), ωστόσο διαθέτει τεράστια αθλητικά προσόντα. Επιπλέον έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και έχει κοινοτικό διαβατήριο, μιας και έχει παντρευτεί γυναίκα από το Ισραήλ, ενώ το φλερτ που είχε με τη Χίμκι δεν καρποφόρησε και προ ημερών η ομάδα της Μόσχας απέκτησε τον Μάρκο Τοντόροβιτς και ανανέωσε με τον Πολ Ντέιβις.

Ο Τάιους μοιάζει πολύ με τον Λάσμε, αλλά έχει μικρότερο κασέ και είναι σε καλύτερη ηλικία. Το μόνο ερωτηματικό που τον συνοδεύει έχει να κάνει με το χαρακτήρα του, καθώς στην ομάδα του λαού είχαν παράπονα από τη συμπεριφορά του στις προπονήσεις και τον κατηγορούσαν πως επικαλείτο συχνά-πυκνά ενοχλήσεις, που όμως δεν επιβεβαιώνονταν από το ιατρικό τιμ. Φέτος είχε 7,2 πόντους (61,1% στα δίποντα, αλλά μόλις 52,9% στις βολές), 5,2 ριμπάουντ και 1,4 τάπες σε 21:05 κατά μέσο όρο.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News