Τρέμουν τη Λεωφόρο!

Τρέμουν τη Λεωφόρο!



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Τίμι Σίμονς της Μπριζ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου Βέλγου αμυντικού μέσου:
«Την πρώτη μας επαφή την είχαμε ήδη με τον Παναθηναϊκό. Αλλά δεν μπορεί να είναι ασφαλές μέτρο σύγκρισης ένα φιλικό. Σε ένα επίσημο παιχνίδι η επιθυμία για νίκη είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη. Το ματς της Αθήνας θα παιχτεί μέσα σε ένα καζάνι! Αλλά δεν μας φοβίζει η καυτή έδρα του Παναθηναϊκού. Εξάλλου και πριν από λίγο καιρό παίξαμε στην Τουρκία με την Μπεσίκτας. Δεν μας τρόμαξε η έδρα της και την κερδίσαμε μέσα στο σπίτι της».

Ο Ρουντ Φόρμερ ήταν ένας ακόμα παίκτης της Μπριζ που μίλησε για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ολλανδός μέσος…
«Είναι μία καλή κλήρωση. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα ότι παίξαμε πρόσφατα με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι άγνωστος αντίπαλος για εμάς. Βέβαια, ένα φιλικό δεν είναι ασφαλές μέτρο για να κρίνεται μια ομάδα. Αλλά το τεχνικό τιμ μας έμαθε πολύτιμα πράγματα σε αυτό το ματς και θα μας δώσει τις σωστές κατευθύνσεις για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Οι Έλληνες είναι γνωστοί για το θερμό κοινό τους. Θα συναντήσουμε καυτή υποδοχή, αλλά και στη δική μας έδρα δεν θα είναι διαφορετικά τα πράγματα για αυτούς στη ρεβάνς. Οι οπαδοί μας θέλουν πολύ να μας δουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία τους».

Ένας από τους παίκτες «κλειδιά» της Μπριζ μίλησε για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κολομβιανός επιθετικός, Χοσέ Ισκιέρδο…
«Είναι ένα συν για το κλαμπ το φιλικό που δώσαμε ενόψει των δυο αγώνων αλλά και η νίκη μας. Σίγουρα δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στην ομάδα αλλά δεν θα πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Η διαφορά ανάμεσα σε ένα φιλικό παιχνίδι και σε μια μάχη για το Champions League είναι τεράστια. Δεν πρέπει κανείς μας να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι ιδιαίτερα τον αρχηγό τους. Μου έκανε εντύπωση στην Ολλανδία. Το πρώτο ματς θα κρίνει πολλά. Είμαι περίεργος για την υγρασία σε αυτή τη χώρα. Μπορεί να ακόμα πιο αποπνικτικά το καλοκαίρι. Η ομάδα όμως θα ταξιδέψει με αρκετή αυτοπεποίθηση στην Αθήνα».



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News