Έχει... τρελαθεί με Διαμαντίδη ο Γουίλιαμς
Ως μεγάλο ηγέτη και τεράστιο αθλητή, χαρακτήρισε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Έλιοτ Γουίλιαμς.
Ο Έλιοτ Γουίλιαμς έχει αντιληφθεί το μέγεθος του Δημήτρη Διαμαντίδη, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια στο περιθώριο της εκδήλωσης για το κινητό:
[ads2]
«Είναι μεγάλος ηγέτης. Είναι ήσυχος άνθρωπος εκτός παρκέ, αλλά μέσα σε αυτό, κάνει πολλά. Μου μιλάει την ώρα του ματς, με βοηθάει, είναι μεγάλος παίκτης και το έδειξε αυτό και πάλι χθες (σσ προχθές)».
Αναφορικά με το ότι ο Διαμαντίδης έγινε… application, ο Αμερικανός άσος είπε: «Είναι πολύ ωραίο αυτό που συμβαίνει, είναι ένας σημαντικός αθλητής της ομάδας μας και απόψε είναι μια σπουδαία βραδιά»
Τέλος, αναφορικά με τον στόχο του με τον Παναθηναϊκό, ο Γουίλιαμς έθεσε τον πήχη στα… αστέρια: «Προφανώς το 7ο αστέρι στη φανέλα! Κερδίσαμε το κύπελλο και φυσικά υπάρχει και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάμε στο Final-4, προχωράμε βήμα-βήμα και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!